چرا از نرم افزار مدیریت پروژه MSP Project استفاده کنیم ؟

مدیریت پروژه ها با نرم افزار MSP

در این مقاله قصد داریم نرم افزار msp و برخی ویژگی های حایز اهمیت این نرم افزار کنترل پروژه را با هم بررسی کنیم :

 

1.توانایی برنامه ریزی و کنترل زمانبندی پروژه های بزرگ و کوچک با نرم افزار msp امکان پذیر است 

وقتی صحبت از نرم افزار مدیریت پروژه به میان می آید اولین چیزی که بیان میشود میزان تسلط نرم افزار از نظر بزرگی و پیچیدگی پروژه ها میباشد.

نکته بسیار حایز اهمیت این است که نرم افزار msp همچنان قابلیت کنترل هر پروژه ای چه بزرگ و چه کوچک را دارا میباشد . بررسی ها نشان میدهد که حدود 67 % پروژه ها درجهان با این نرم افزار طرح و برنامه ریزی میشوند.

 

 2.سهولتِ دسترسی و اشتراک گذاری نرم افزار msp

این نرم افزار بدلیل قرار گیری در مجموعه Office Microsoft  این امکان را فراهم میکند که قابلیت ادغام و ارتباط بهینه و کاربردی با دیگر برنامه های خانواده آفیس را دارا میباشد که این نیز یک مزیت به حساب می آید.

بطوریکه شما میتوانید به راحتی با نرم افزار های خانواده آفیس همانند Excel ، Power Point و …. ارتباط برقرار کنید .

 طی یک بررسی هدفمند از مدیران پروژه که در مشاغل کوچک یا متوسط ایالات متحده آمریکا صورت گرفته نشان داد از بین مدیران پروژه ، از هر سه نفر ، یک نفر این ویژگی را مزیت اصلی این نرم افزار بیان نمود .

 

3. توانایی گزارش هر سطح از وضعیت پروژه

نرم افزار MSP با توجه به موتور زمانبندی بسیار قوی ، این توانایی را دارد تا هر پروژه ای ، در هر سطحی از جزییات را کنترل ، و زمانبدی میکند و انواع و اقسام گزارش را با توجه به نیاز شما ارائه دهد .

فرض کنید میخواهیم پروژه ساختمانی را با هر مقدار پییچیدگی از لحاظ وسعت کاری ( از ابتدایی ترین فعالیت شروع ساخت و ساز تا آماده شده کل ساختمان ) مورد بررسی قرار دهیم: حالا سوالی که پیش می آید این است که این گزارش گیری به چه دلیل حایز اهمیت است ؟ 

با بعنوان کارفرما باید بدانیم 

  • برای اینکه این پروژه خاتمه یابد ، چه فعالیت هایی از کوچکترین تا پیچیده ترین  فعالیت ها باید صورت انجام بپذیرد ؟ مثال : فعالیت بتن ریزی ، ساخت و اجرای اسکلت فلزی یا بتنی و ….

  • هر فعالیت دقیقا در چه تاریخی شروع میشود و چه تاریخی خاتمه می یابد ؟

  • این فعالیت ها توسط چه افرادی انجام میشود ؟

  • هزینه ریالی هر فعالیت چقدر میباشد

  • آیا هر کدام از فعالیت ها مطابق برنامه ریزی و پیش بینی های ما و تیم ما جلو رفته است ؟

  • چطور فعالیت  را برنامه ریزی کنیم تا فعالیت پیمانکاران و افراد دخیل در پروژه تداخلی با هم نداشته باشند ( خصوصا در پروژه های بزرگ با دامنه کاری وسیع این موضوع بسیار حایز اهمیت است )

  •  گزارش ها را به هرکدام از افراد که ذینفع در پروژه هستند به چه صورت ارایه دهیم که اولا قابل فهم باشد و ثانیا تداخلی در کارِ بقیه افرادیکه روی آن فعالیت کار میکنند پیش نیاید ؟

  • بهترین روش ارایه جزئیات کار پروژه به هرکدام از افراد چگونه است ؟

 

4.میزان سطح دسترسی نرم افزار msp

نرم افزار msp قابلیت مدیریت کلیه فعالیت ها ، هزینه ها ، میزان کار و کار منابع دخیل در پروژه را دارا میباشد. 

حتی جزئی ترین فعالیت ها مانند جلسات کاری هر پروژه را ( هفتگی یا ماهانه کارگاهی ) بصورت کاملا هوشمندانه در هر سطحی از جزییات براورده میکند.

 

5. گزارش گیری ها متنوع

از آنجاییکه استفاده از گزارشات ، برای توصیف بهتر دیده شدن اطلاعات موجود در نرم افزار میباشد ، و همچنین باتوجه به پیچیدگی های بسیار بالا فعالیت ها،  ارایه گزارشات بصری بصورت نمودار ، جداول و تصاویر برای بیان بهتر وضعیت پروژه یکی دیگر از مزیت های نرم افزار msp که کار را برای کاربران آسان تر میکند.

 

6.بروز رسانی های مداوم توسط شرکت Microsoft

همه ما میدانیم که نرم افزار های آفیس بصورت تکاملی در حال بروزرسانی و سهولت در میزان دسترسی میباشد از این رو نرم افزار MS Project هم از قاعده مستثنی نمیاشد .

تیم برنامه نویس این نرم افزار هربار باتوجه به نیاز کاربران شرکت ها و پروژه ها امکانات بسیار متنوعی برای این نرم افزار قایل هستند .

 هدف همه آنها ، کمک به همکاری یکپارچه بین تیم ها در پروژه ها است که این امر برای تکمیل موفقیت آمیز پروژه ها ضروری میباشد .

 

7.کار کردن تیمی با نرم افزار msp

باتوجه به سطح پروژه و همچنین تمایل به کار تیمی در رسیدن به موفقیت در پروژه ، و قابلیت اشتراک گذاری بین اعضای تیم ها ، به صورت شبکه سازی  توسط نرم افزار msp میسر میباشد.

 

 


 

دیدگاهتان را بنویسید